Thursday, December 10, 2009

layan blocks..

dah lama tak layan blog dah.. sbb sibuk layan blocks dah skrg hehe.... blocks anak aku ni... emm.. ingatkan aku jer yg layan blog.. anak aku pun nak juga..
anak aku ni kalau dah main benda ni mesti terabur abis rumah aku.. nak kutipnya malas lak tu.. aku yg malas gak ni yang kutip..
anak aku panggil benda ni 'dog'.. bukan dia yg buatkan pun..aku gak yang kena buat... dia tlg robohkan tau ler..

2 comments:

HonEyBuNNy said...

waaa..ila kcik2 dlu lyn gk blocks.....suka men benda neh..hiih

rusli_zairin said...

haha.. tu la ILA.. bila dah besar main blog lak..