Monday, October 12, 2009

Hari Sabtu Yang Sibuk


Perjalanan pada hr sabtu diteruskan ke kedai Mak Itam aku di Damansara, kali ni tak buat kat rmh sbb buat kat kedai dia sempena 1 tahun penubuhannya.. nama kedai tu Airyll Iris, sapa yg g Damansara leh sgh sebentar kt kdai mak itam aku ni..


Ni lak Pak Itam aku yg sbuk melayan tetamu, tetamu kt depan dia tu wife & anak aku.



Antara tetamu-tetamu yg jauh pun hadir, mak/pak lang aku & abg ipar aku dtg dr melaka, Mak & bapa mertua aku pun dtg.



Macam biasa anak aku klu lama-lama skit dia boring, klu dh boring mulalah buat ragam. terpaksalah aku g beli mainan kt Seven E sebelah tu, ok lah sekejap tp buat perangai pastu sbb dh boring main.













9 comments:

anniecute said...

Elok lah pg rmh terbuka banyak2 Lie, biar berisi badan tu sikit..nampak mcm kocik yooo

jeBateja said...

Nampak jo kocik tu kak...mulut erkk..kalah pompuan....tu lom berleter laei,....tak tahan den dongar...putuih urat telingo....tobat laaa....

anniecute said...

Sakit ati na awak kek Li tu kan....ntah apo2

rusli_zairin said...

Montang-montangla sayo ni x pandai lawan, macam-macam dio ckp kn sayo ni kak..

anniecute said...

Tak po Lie, akk ado, ngadu kek akk yo apo2 hal... nanti akk marah dio. Amboiiiii dio tu !!!! HEPPP !!! Haaa dah, mesti dio tongah nangih tu.. HAHAHAHA

jeBateja said...

Wakakakaka...merendah dirik plak dio...akak gi lah tanyo sesapo kek kilang ni...Rusli tu OTAI kek sini...bebudak baru semua takut dgn dio...kalau buat hal...tak berbaju lah budak tu nanti....kan Li...kan...kan

anniecute said...

Iyo ko??? musykil eh lak aiii..jgn mengadu domba jebateja, tak baik

rusli_zairin said...

dah kojo saya bg bebudak baru tu baju kak.. kalau tak sykt marahla sayo apsal bdk tu kau x bg baju kojo... yg org lamo tak dibagi baju abih keto sayo kono conteng...hehe..

anniecute said...

Jebateja tu nak buek teka teki lah ngan akak konon eh tu....tak do makno eh!!!! Tak kono langsung gayo eh (tapi temakan yo sikit tadi, hehehe)