Thursday, October 8, 2009


Macam ni la hari-hari bila tiba msa nk g keja. tapi kira ok la dr org keja kat KL tu.

16 comments:

anniecute said...

Salam...nak panggil apa ya? Terima kasih sbb sudi singgah blog akak. Klu nak komen, just taip je apa yg nak ditaip, nanti akak publish kan, ya...by the way thanks..

rusli_zairin said...

panggil jer lie. t.ksh kt akak jg

anniecute said...

follower llc tu pun ada masuk blog akk, terkejut tgk blog dia, melampau! sblum org salah sangka ngan akk, akk delete je blog dia...so, up to U

rusli_zairin said...

tu la.. ajarlah nk delete kn.. dah pueh delete.. yo la.. tak tau sgt guno-guno blog ni

anniecute said...
This comment has been removed by the author.
anniecute said...

akk cubo yo, ari tu kawan akk yg ajar, org pandai kan, belajar sekali lalu dah lupo. Klu akk success Lie belanjo akk yo....

anniecute said...
This comment has been removed by the author.
anniecute said...

sorry, akk dah mencacatkan kolum komen Lie, nak bgtau, akk tak dpek block follower tu sbb akk tak tau add email ngan p/word Lie. Kono poi kek dashboard dulu, lpeh tu kek topi blah kanan ado tunjuk 6 followers kan, Lie click kek situ, lpeh tu Lie click kek follower yg Lie nak block(kot nak block blog akk ko kan..hehehe).Cubo yo, sonang yo, Good luck

jeBateja said...

Biar kan je kak...BUDAK NAKAL ni...memang patut kono mcm tu...wakakakakakakakaka

anniecute said...

Nakal ko Lie tu, nmpak baik yo..awak yg nakal ni Jebateja..

jeBateja said...

Wakakakakaka...tanyo lah Li tu kak...kek kilang...den lah yang paling baik sekali....ahakz

anniecute said...

ooo...rakan sekerja..Haah, mmg nampak btul baik eh, tgk blog pun tau dah. Pandai masak lagi..

jeBateja said...

Uikkk....puji plak....ada apa2 ke ni...ahakz

anniecute said...

Nak kek ko puding ko satu loyang anta rmh akk, salam ukhwah namo eh..tak paham2!!!

rusli_zairin said...

k. timo kasih kak. dh bejayo, nant dtg la rmh sayo blanjo.. kak, jebateja tu ckp jer bdk jahat.. baik org eh.. klu bujang laie leh akak buek menantu hehe...

anniecute said...

congrate...jahanam cino tu...menyesatkan kito. Dah kawin pun ado ati nak jadi anak buah akk lai si jebateja tu, tak jahat, tapi nakal dan gatal!!!