Tuesday, October 13, 2009

Menu Semalam


Menu sarapan pagi yg biasa org malaysia duk makan.


Ingatkn mlm dh tak nak makan, tp tak leh tdo dibuatnya kalau tak makan. Jadi.. apa yg ada kt dlm peti sejuk tu aku pun buatlh apa yg patut..goreng ayam jer.. hehe.. simple jer.. janji leh isi perut aku/wife & anak aku. bukan tak nk buat yg special-special.. tp nant yg mkn aku ngan wife aku jer, anak aku duk tgk jer, '' yah..pedashhh..pedashhh''.. kata anak aku..



macam biasalah kalau dh kenyang baru la lena tido..

14 comments:

mAr@ZiEy said...

Bile nak wat open house ni..huhu

rusli_zairin said...

tu la masalahnya.. pintu rmh mmg terbuka utk kengkawan nk dtg.. tp pintu pagar dpn tu tetutup jer selalu.. payah gak tuu..

geng.. nak dtg rmh bgtau jer.. klu kad kawin tu dh siap lg ok.. ada reason skit nk g mana-mana rmh, katalah nak antau kad kawin..kalau raya ni tak sempat, raya aji sok buat.. k tak idea aku ni

mAr@ZiEy said...

la..kad kwen lom siap lg la..lgpun awal sgt nak bg..nnti ilang lak kad kwen aku tu..hahah..jgn risau..nnti aku bg kat ko..then ko wajib dtg..

jeBateja said...

kek aku tak do ko....kad kahwin...ke nak tunggu aku kahwin err...lagik satu....ahakz

rusli_zairin said...

ni kalau dgr kek akak kau sorang tu yg kau nk kawin lg 1, toruk kono niii..hihihi..

mAr@ZiEy said...

Dont worry aku bg kad kwen aku kat sesape yg aku kenal..hahaha

anniecute said...

Tengok Li...dah lak tamak, miang lak tu, kek mano baik eh tu??? HAHAHAHA..JGN MARAH YO JEBATEJA, KATO NAK JADI ANAK BUAH AKAK...Cun tau, mcm mak sedara diorang..

jeBateja said...

Ziey...ko jangan bagi KAD je....simpan sekali stock bunga telur tercantik....

jeBateja said...

Ko nampak tu LI...akak aku..punyer lah spoting...siap nak kenalkan dengan anak buah lagik....sib baik wife aku tak spoting gak...kalau spoting...kau li..bakal dapat kad kawen dari aku gak...ahakz

rusli_zairin said...

itu sebolum ni, skrg ni den ni mano nak lotakkn.. kak jgn lupo yg sorang ni..

anniecute said...

Bahagian awak pun ado Li, jgn risau, special punyo

mAr@ZiEy said...

Budak Jahat..

Style org Johor bg Telur Pindang tau..nnti aku bg ko Telur Itik Pindang ek..haha..special tu

Aku rse komen kter ni da lain tjuk da ngan N3 si Rusli ni..hehe

rusli_zairin said...

dh cam YM hahaha..

jeBateja said...

Errr....larik tajuk...larik tajuk....