Wednesday, November 4, 2009

jam


Hari ni aku sibuk la skit dgn keja2 yg tak pernah siap tu.. tgkla kesibukan aku bekerja sampai 2 komputer skali aku on... hehe.. rasa2 ada tak org yg buat keja sampai 3-4 biji komputer... fuiyoo.. sbuk giler org tu.. dlm tengah2 buat keja bos aku suruh g tlg dia susun & buat apa yg patut untuk penyampaian 'long service awards' sabtu ni.. sykt aku tiap2 thn ada memberi sumbangan hadiah diatas jasa & sumbangan pekerja bagi tempoh2 jangkamasa dia bekerja di sykt. pekerja yg dah bekerja selama 5,10,15,20 & seterusnya akan diberi hadiah mengikut nilai tahun bekerjanya, lagi lama lagi byk la nilai hadiah tu..
ni lah antara jam2 yg dilambakkan kt depan mata aku utk disusun & dikotakkan semula.

bila dah susun cantik barulah disimpan utuk penyampaian hadiah tu pada hari sabtu ni.. letih gak aku & geng2 aku nak settlekan benda ni.. dari pagi sampai petang aku mengerjakan benda ni jer.. nilai jam ni antara rm250 (after discount) hingga rm2000 (after discount).. aku nya takder lak thn ni sbb dh dapat 2 thn lepas.. kenalah tunggu 2-3 tahun lagi.. kot aku keja kat sini lagi.






6 comments:

mAr@ZiEy said...

macam jam bundle petaling street je..huhu

rusli_zairin said...

mahal tu.. beli kat mid valley.. total rm100 ribu lebih

HonEyBuNNy said...

manyak nya jam..nak 1..ihih

rusli_zairin said...

nak takleh ler.. tgk puas2 blh..hehe..

jeBateja said...

siul je...aku leh tak dapat plak...dah 16 tahun keja....kasi jelah yang 15 tahun tu.....wehhh...jam tu tolak kedai berapa sen leh dapat...???

rusli_zairin said...

kau thn depan dapek la.. 1ribu lebih tuu.. klu jual kt den, den amik rm20...